• slide1
  • slide2
  • slide3
  • slide4

Evenementen

offerte

Vrijgezellenfeest

vrijgezelElk vrijgezellenfeest hoort uniek en heel bijzonder te zijn Een feest om nooit te vergeten! Uiteraard met zeer speciale aandacht voor de vrijgezel in kwestie. Met onze ervaring in het organiseren van leuke vrijgezellenfeesten geven wij garantie op een geslaagd feest met onze 15 verschillende workshops die gecombineerd kunnen worden met een diner bij de locaties waarmee wij samenwerkingverbanden hebben.

vrijgezel

Afrikaanse show

djembeZoek je een gezelschap dat een geweldige Afrikaanse dans- en muziekshow neerzet of heb je liever een Afrikaanse band die, indien gewenst, ook mobiel is en zich dus al spelende kan verplaatsen: La Compagnie Bina Africa draait er haar hand niet voor om. Onze optredens zijn altijd energiek, swingend, krachtig en exclusief, kortom: een blijvende herinnering.

Wil je iets echt origineels, dan heeft La compagnie Bina Africa alles in huis om een spetterende Afrikaanse show voor je bezoekers te verzorgen. Doe het eens anders dan anders!

djembe

Catering

cateringZoek je een Afrikaanse catering voor je evenement, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, schoolfeest of iets anders; laat ons voor jouw gasten een lekkere Afrikaanse maaltijd verzorgen. Heb je specifieke wensen? Voor ons is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Behalve Afrikaanse buffetten, verzorgen we ook Afrikaanse hapjes. We hebben ruim acht jaar ervaring met de Afrikaanse keuken waarmee we jouw gasten de lekkerste, originele Afrikaanse recepten kunnen laten proeven. Door het gebruik van verse Afrikaanse kruiden en producten beleef je een complete culinaire ontdekkingsreis door Afrika.
Info en prijzen

catering

Haarvlechten

Elk school activiteit, teambuilding, vriendinnenuitje, verjaardagsfeest, afdelingsuitje, vrijgezellenfeest of iets anders hoort uniek en heel bijzonder te zijn Een evenement om nooit te vergeten! Uiteraard met evenveel aandacht voor iedere deelnemer van jong tot oud.
Met onze ervaring in het organiseren van leuke workshops geven wij garantie op een geslaagde dag met onze Afrikaanse haarvlechten workshop.
Info en prijzen

haarvlechten
Website made by Stingweb